Jippi! Koka poesi har blivit nominerad till Selmapriset 2019

Fantastiskt! Jag bara ler och ler just nu.

Citat: „Med lättläst, opretentiös text och vackra illustrationer lär Koka Poesi barn hur de kan skapa egna dikter. En bok för såväl föräldrar och pedagoger som barnen själva, som ger möjligheten att utforska och leka med ord.“

Nyfiken?

Jag vill dela min glädje med dig. Beställ boken via min hemsida i februari, så bjuder jag på portot.

Framgångssagan Frida Moisto

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Om Texterian

På Texterian är det Ordmänskligt som gäller. Människor och ord står i centrum. Jag erbjuder lektörs- och redaktörstjänster, korrekturläsning och copywrite. Dessutom har jag just lanserat två egna böcker:

Koka poesi – att skriva dikter för och med barn
Gulnäsa – Äventyr i Spännings-spannen

Diplomerad Lektör

Diplomerad Lektör

Kontaktinformation

Mia Mellström

Telefon: 076-7629955
E-mail: mia@texterian.se
Hemsida: http://texterian.se