Framgångssagan Frida Moisto

Jag vill gratulera Frida Moisto till framgångarna! Hon är ett bevis på att det går! Efter att ha sålt 3000 böcker på egen hand, fick hon ett förlagskontrakt och i januari 2019 kom hennes bok Som nitroglycerin ut i bokhandeln. Nu har hon landat på 10:e plats på Akademibokhandelns försäljningslista. 
Hon skriver så här:

”Jag hade inte så mycket att förlora. Jag älskar ju att skriva, men insåg att det är svårt att bli utgiven på ett traditionellt förlag. Jag och min man kom fram till att det värsta som kunde hända var att boken inte skulle sälja, men att ingen skulle dö av det. Så vi tänkte att vi försöker; går det så går det och går det inte så har vi testat.
När jag hade bestämt mig för att ge ut boken själv, ville jag ha professionell hjälp. De stora förlagen använder lektörer, så jag tänkte att jag härmar deras process så mycket som min budget tillåter. Efter tips från en bekant, kontaktade jag Mia, Texterian. Det blev min ”stora” investering. Jag är glad och tacksam för att jag vågade satsa, för utan henne hade boken aldrig blivit så bra som den blev.
Nu föreläser jag och försöker inspirera andra till att följa sina drömmar. Jag berättar om min resa, hur jag har gjort och tänkt, och bjuder på tips om saker som jag skulle gjort annorlunda om jag hade gjort om samma sak idag.”

Framgångssagan Frida Moisto

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Om Texterian

På Texterian är det Ordmänskligt som gäller. Människor och ord står i centrum. Jag erbjuder lektörs- och redaktörstjänster, korrekturläsning och copywrite. Dessutom har jag just lanserat två egna böcker:

Koka poesi – att skriva dikter för och med barn
Gulnäsa – Äventyr i Spännings-spannen

Diplomerad Lektör

Diplomerad Lektör

Kontaktinformation

Mia Mellström

Telefon: 076-7629955
E-mail: mia@texterian.se
Hemsida: http://texterian.se